referenser

Jag har hjälpt ett stort antal kunder att nå sina tränings- och viktmål och att må bättre. Här nedan hittar du några av dessa!

Fredagspaketet – med Linda och Åsa

Behöver du lite motivation för att träna? Varför inte kombinera träning med en kompis med massage efter träningen? Så gör Linda och Åsa. Varje fredag åker jag hem till Linda och tränar Linda och Åsa i ca 45 minuter, och efter detta följer vi upp med ca 25 minuter klassisk massage per person. En perfekt avslutning på veckan!

Är du intresserad av ett liknande upplägg? Hör av dig till mig!

Åsa & Linda
Åsa & Linda
Linda, jag & Åsa

Uteträning med Christine

Oavsett väder så har jag tränat Christine på hennes altan och i hennes trädgård. Vi har gått igenom hela kroppen, anpassat efter Christines önskemål och förutsättningar. Passen har varit pulshöjande på tid, och ganska tuffa!

Christine och jag.

MammaMage med Frida

Jag började jobba med Frida som en “MammaMage”-kund med målet att hon skulle stärka upp och få kontroll över sina inre magmuskler, som tagit en del stryk under hennes tre graviditeter. Jag la upp ett program med gradvis tuffare övningar som byggde tillbaka styrka och kontroll inifrån och ut, tack vare att Frida följde upplägget på ett disciplinerat sätt. Samtidigt så ville Frida gå ner några kilo i vikt med målet att komma i de klänningar hon hade använt innan graviditeterna, så jag hjälpte henne även med kostupplägg för detta. Detta gick mycket bra och Frida har numera mycket bättre kontroll över sina magmuskler och kommer även i klänningarna!

Jag och Frida.

Fitness is not a destination, it is a way of life.