Om equilibro fitness

Equilibro Fitness är ett enmansföretag bestående av mig, Mikael Lewerth. Sedan ett antal år tillbaka arbetar jag med friskvård som personlig tränare, medicinsk tränare, instruktör och kostrådgivare. Sedan mitten av 2021 är jag även massageterapeut från Axelsons.

Jag är en av de första (och relativt få) tränare som innehar Friskvårdsföretagens (Almegas) nationella PT-licens: (titta här). Detta är en kvalitetsstämpel; du vet att jag har gått och blivit godkänd på en högkvalitativ PT-utbildning.

Jag hjälper mina kunder med att förbättra sin hälsa genom bättre och personanpassad träning och kost, och jag är extra intresserad av att hjälpa kunder som har eller har haft vissa åkommor och problem med kroppen som kräver extra eftertanke och planering, därav “medicinsk tränare”. 

Min vision med att ta detta “online” är att kunna hjälpa fler kunder med detta, särskilt den medicinska träningen. Ofta så har man då större utmaningar med att ta sig iväg till ett gym för att träffa en medicinsk tränare – och dessutom så finns det bara ett fåtal medicinska tränare i hela landet och genom att finnas tillgänglig online så kan fler få hjälp!

Mina utbildningar

  • Personlig kost- och träningskonsult (The Academy)
  • Utbildad Moveeo-ledare (se Moveeo för mer information)

  • Certifierad FaR-ledare (Fysiska aktivitet på Recept)

Equilibro Fitness är Certifierad som aktivitetsarrangör för Fysisk Aktivitet på Recept (FaR).
  • Ett flertal kortare utbildningar i olika träningsmetoder och åkommor.

Fitness is not a destination, it is a way of life.