Alla inlägg av mlewerth

Medicinsk tränare!

Hej!

Sedan en vecka tillbaka är jag Licensierad Medicinsk Tränare (genom

The Academy). Det betyder att jag nu är ännu bättre rustad att hjälpa mina kunder i ”glappet” mellan vården och träningen. Exempel på vad jag kan hjälpa till med är hur man tränar med många vanliga dysfunktioner i rörelseapparaten  som t.ex. ”impingement” i axeln, höft – och bäckenproblematik , instabilitet i knäna och kanske framför allt olika ryggproblem, metabola sjukdomar inkl. diabetes, hjärt/kärl-sjukdomar och även psykiska åkommor. Klicka på bilden för att läsa lite mer!

Det är dock viktigt att förstå att ”medicinsk träning” inte ersätter diagnosticering och behandling hos vården och att den Medicinske tränarens roll är att hjälpa kunden med relevant träning/återträning till bästa möjliga funktion när vården har gjort sitt, något som den ”vanlige” personlige tränaren normalt sett inte är lika väl rustad att göra.

Vill du veta mer om detta, kontakta mig gärna på info(at)equilibro.se!

/Mikael

Equilibro-bloggen

Hej!bkpam229613_blogg

Min egen träningsblogg är nerlagd och i stället kommer jag att använda denna hemsida för att blogga om träning. Mest kommer det att bli inlägg som jag hoppas har allmänintresse för alla intresserade, då och då kommer det nog att handla om min egen träning. Kanske som inspiration och med idéer för andra. Om inte, bara för att jag tycker att det är kul! 😀

Om ni har förslag på sådant ni vill läsa om, kontakta mig gärna.

Vi hörs!

/Micke